Finn Richard Hansvold

Finn Richard har gjennom 12-15 år tilegnet seg en enorm erfaring innen bilpleie. Dette via egne, slekt og venners og naboers biler og etter hvert helt til de råeste sportsbiler i Norge og ut i verden. Hans nettverk av svært dyktige detailere i inn og utland har tilført mye og fått mye erfaringskunnskap gjennom flere års vennskap. Finn Richard er svært opptatt av å ikke holde fast med egen erfaring, men liker å dele og få, gjerne ved å jobbe sammen sine detailervenner, så vel som på Melhus som i Tokyo.

En portefølje bestående av det ypperste av Ferrari, Porsche, Maserati, Rolls Royce, Bentley, BMW, Lamborghini og Koenigsegg for å nevne noen, har fått kjenne Finns lidenskap for det perfekte. De aller fleste produkter og maskiner er tetstet, brukt og gitt verdifulle erfaringer på veien. Over lang tid tilegnes egne favoritter, være seg maskiner, mikrofiber, voks og coatinger. Finn Richard er besatt av blanke biler og strekker seg langt for å gi sine klienter den aller beste godfølelsen når demmes biler skal leveres tilbake etter dager med behandling. Bileiere føler seg hjemme hos Finn Richard. Kun produkter Finn stoler på, og av egen erfaring vet leverer kvalitet anvendes i hans studio.

Finn Richard ble for en god stund siden invitert av selveste Kamikaze Collection i Japan. Mottakelsen fra demmes egen fargerike person, Kai Morita ble starten på et svært godt vennskap. Kai inviterte til først å se og teste produktene i Japan, så ta med hjem for å teste i Norge, og så til slutt å importere og distribuere Kamikaze Collection i Norge. Å ha en så nært personlig kontakt med ledelse, produktutvikling og produksjon er unikt. Raskere vei fra brukere til beslutningstaker skal man lete lenge etter. Vi tror på nærhet og lidenskap i produkter og bilhold.

Det skal litt til å imponere erfarne detailere, men Kamikaze Collection klarte umiddelbart å løfte øyenbrynene til Herr Hansvold.

Og nå da i tillegg få bringe dette ut til det Norske markedet som en av de utvalgte i verden er ærefullt.
På www.kamikaze_collection.no vil du alltid finne de siste detailer jobber fra Kamikazes verdens nettverk, produktinformasjon, oversikt over sertifiserte Kamikaze detailere, nyheter, sertifiseringsplaner og nye produkter. Kamikaze Collection er allerede og vil i framtiden sørge for at du kan finne alt du trenger av utstyr og produkter for å levere bilpleie i verdensklasse.

At de aller fleste produkter er vannbaserte, løsemiddelfrie og/eller VOC frie forsterker bare den gode Kamikaze følelsen. Hvor ofte har man ikke stått i løsemiddellukter og tenkt; Dette kan da ikke være bra for helsa… Igjen, velkommen til Kamikaze Collections verden av premium bilpleieprodukter!